You are here
Home > NATIONAL > Türk Kızları TAV Desteğiyle Yeniden Podyumda

Türk Kızları TAV Desteğiyle Yeniden Podyumda

Katar Ralli Şampiyonasında 4 ayak geride kaldı…

Milli rallicimiz Burcu Çetinkaya,  10 Mart’ta düzenlenen Katar Ralli Şampiyonası’nın 4. ayağında, Tok Sport’un Mitsubishi Evo 10’u ve co-pilot koltuğunda Nehir Yılmaz ile bir kez daha podyuma çıkmayı başardı.

Katar Ulusal Ralli Şampiyonası 4.ayak yarışı geçtiğimiz hafta sonu Doha’da organize edildi.

Şampiyonayı takip eden tek Türk ekip olan Burcu Çetinkaya-Nehir Yılmaz da bu zorlu ralliden yine başarılı sonuçlarla ayrılmayı başardı.

Erkek rakiplerine karşı girdikleri bu mücadelede Türk kızlarına en büyük destek, Türkiye’nin havalimanı işletmeciliğindeki uluslararası markası TAV Havalimanları‘ndan geldi.

Zorlu geçen yarışta, podyumda finiş gören Burcu Çetinkaya–Nehir Yılmaz ikilisi, Katar Ulusal Ralli Şampiyonası için çok önemli 15 puan kazandı.

TAV Havalimanları’nın yanı sıra, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sportoto, Sonax, Red Bull, Puma, Reklamon, Autobahn Productions, Dexter, Bee Danışmanlık ve Mac (Mars Athletic Club) desteğinde yarışan Çetinkaya-Yılmaz ikilisine Katar’da yaşayan Türk hayranların yoğun ilgisi ve katılımı, rakipleri olan Katar’lı erkekleri ve organizatörleri bile şaşırttı.

Bu yarışın ardından şampiyonada 2. sırada yer alan Burcu Çetinkaya, liderlik mücadelesini 19 Mayıs tarihinde Katar’da düzenlenecek olan 5. ayak yarışıyla sürdürecek.

4. Ayak sonrası Katar Ulusal Ralli Şampiyonası Puan Durumu

1)   Abdulaziz Al Kuwari  85 puan
2)   Burcu Çetinkaya 79 puan
3)   Khaled Al Suwaidi 50 puan

Not: Takım ve pilotlar hakkında detaylı bilgi ve görsellere www.burcucetinkaya.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

Top