You are here
Home > NATIONAL > Selami Sezer, Express Auto Rallisi’nde Start Alıyor

Selami Sezer, Express Auto Rallisi’nde Start Alıyor

Türk ralli takımı 1-2 Eylül tarihlerinde Ukrayna’nın Nikolayev şehrinde düzenlenecek olan Ukrayna Ulusal Liman Kupası Kubok Limanov’un 4. etabı olan Express-Auto Nikolayev Rallisi’ne hazırlanıyor.

Hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdüren takım direktörü Selami Sezer; “Bir süre ara verdikten sonra yine Liman Kupası’na katılmak çok heyecan verici. Express-Auto Rallisi için Odessa Otomobil Kulübü Başkanı ve aynı zamanda bir Türk dostu olan Sn. Viktor Shapalova’nın da destekleriyle daha güvenli ve düzenli bir yarış imkanı sunacak olan 19 km.’lik yeni bir parkur açıldı. Bu parkurda yarışacağız, parkur 3 gidiş 3 geliş olmak üzere 6 laptan oluşuyor virajlar ve doğal rampalarla zenginleştirilmiş durumda. Bu yarışın sponsoru La Gutti Firması’nın Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Hagi Bey ve Bosfor Restoranları’nın Sahibi Mehmet Demirhan Bey oldu. Onların desteği sayesinde yarış alanında Türkiye’yi tanıtıcı zengin ikramlar ve hediyeler dağıtabileceğiz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Ayrica Türkiye’den Batu Uçar kardeşimiz bana yardımcı pilotluk yapmak için gelecek. Bu da beni çok mutlu etti. Bu vesileyle size, iletişim sponsorlarımız olan Ukrayna Haber, TurkHaber, UkrTürk, RalliTürk’e, TOSFED’e ve bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Biz de ralli takımımıza başarılar dileriz.

Top