You are here
Home > MOTORSPORT > Go Motorsports’dan Türkiye Sürprizi

Go Motorsports’dan Türkiye Sürprizi

Go Motorsports 1-2 Kasım tarihlerinde İstanbul Park’da düzenlenecek olan Türkiye Pist Şampiyonası yarışına katılacak. Takım bu sezon Porsche GT3 Cup Challenge Orta Avrupa’da yarışmış, ülkemiz adına önemli başarılar kazanmıştı. Go Motorsports 2014 sezonunu Türkiye’de yapılacak yarış ile kapatacak.

go motorsporArif Suyabatmaz, Cengiz Oğuzhan, Cenk Ceyişakar ve Yadel Oskan ülkemizi başarı ile temsil ettikleri Porsche GT3 Cup Orta Avrupa serisinin son yarışının ardından bu hafta sonu Türkiye’de yarışacaklar. Grup Maxi’de start alacak olan pilotlarımız uzun süre ara verdikleri Türkiye pistlerine İstanbul Park ile geri dönmüş olacaklar.

Bu sezon yurt dışında yarışan pilotlarımız ülkemize Porsche Orta Avrupa’da Cenk Ceyişakar ile ikincilik, Cengiz Oğuzhan ile ise üçüncülük getirmişti. Türkiye Pist Şampyonası’nı takip etmeyen takımımız, Türk seyircisi ile bir araya gelmek için İstanbul Park’da start alacak. Cumartesi günü saat 16:00’da ilk yarış, Pazar günü ikinci yarış ise 14:40’da başlayacak.

ATA Freight Line, Lamp 83, A&S optik ana sponsorluğunda, D-Smart medya desteği, Luce Halkla İlişkiler ve Tok Sport iş birliktelikleri ile başlayan bu heyecan ve adrenalin dolu yarış sezonunun 8 ülkeyi kapsayan yarış takvimi de dahil tüm detayları www.gomotorsporlari.com  ve www.facebook.com/gomotorsporlari adreslerinden takip edilebilir.

Top