You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Heyecan Yeşil Bursa’yla Devam Ediyor

Heyecan Yeşil Bursa’yla Devam Ediyor

2012 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda şampiyonluk düğümünün çözüleceği 37. Yeşil Bursa Rallisi’nin hazırlıkları son hız devam ediyor.

Yarışa kısa bir süre kala; yarışın afişini yayınlayan BOSSEK, sevindirici bir haberi de, ralli dünyasını duyurmuş oldu.

Uzun zamandır sponsor desteği bulamayan Yeşil Bursa Rallisi, 37. kez organize edileceği 2012 yılında, OYAK-Renault’nun sponsor desteğiyle hayat buldu.

Bursa’da üretim yapan Renault markasının desteğini arkasına alan BOSSEK, sezonun en çok konuşulacak rallisi için hummalı bir çalışma sürdürüyor.

4 etaplık, 3 loop’tan oluşacak 37. Yeşil Bursa Rallisi’nde Cumartesi günü OYAK-RENAULT Fabrikası’ndan verilecek startın ardından, ilk etap olarak şehir merkezindeki Bursa Kültür Park’ta özel seyirci etabı koşulacak.

Ekipler SSS’in ardından, 4 etaplık ilk loop’u tamamlayıp, ilk günü bitirecek.

2. gün de 2 loop’un ardından yarış sona erecek.

2011 yılında organize edilen Yeşil Bursa Rallisi etaplarını, bu yıl yeniden düzenleyen BOSSEK, biraz farklı bir formatta yarışı yarışmacıların beğenisine sunacak.  Ekipler; Soğukpınar, Dağgüney, Firoz ve Kirazlı etaplarını 3 kez geçecek.

Heyecanlı Yeşil Bursa öncesi Luca Rossetti, 117.4 puanla lider durumda. Şampiyona ikincisi Yağız Avcı da 113 puanla Luca’nın çok yakınında.

Yeşil Bursa’da kazanan şampiyonluğunu ilan edecek.

Top