You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > MyTeam, Hakkı Ağaoğlu’yla Zirvede

MyTeam, Hakkı Ağaoğlu’yla Zirvede

Ağaoğlu’nun tescilli markası MY Team sponsorluğunda yarışan Hakkı Ağaoğlu ve Cüneyt Göz bu hafta sonu Türkiye Ralli Şampiyonasının 7. ve son yarışı olan Oyak Renault Yeşil Bursa Rallisi’nde yarıştı.Hakkı Ağaoğlu 2012 Türkiye Ralli Şampiyonası Sınıf 3 Birincisi oldu.

Oyak Renault 37. Yeşil Bursa Rallisi 20-21 Ekim tarihlerinde Bursa’da organize edildi. Türkiye Ralli Şampiyonası’nın bu son yarışını GP GARAGE adına yarışan MY Team pilotu Hakkı Ağaoğlu – Hakan Uçucu ikilisi Sınıf 3 ikincisi olarak tamamladı ve yedi ayaktan oluşan şampiyonada 2012 Türkiye Ralli Şampiyonası Sınıf 3 Birincisi oldu. Off road parkurlarının tecrübeli ve başarılı pilotu 2011 sezonunda Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Mitsubishi Lancer Evolution 9 ile yarışmaya başlamıştı.

My Team, yarışa Hakkı Ağaoğlu – Hakan Uçucu (Mitsubishi EVO 9) , Cüneyt Göz – Erhan Arıkan (Mitsubishi EVO 8) ekipleri ile katıldı. Şampiyonanın son yarışına en yakın rakibinin arkasında ikinci sırada başlayan Hakkı Ağaoğlu, yarışa hızlı bir tempoda başladı ve Yeşil Bursa Rallisi’nin ilk gününü Sınıf 3’de birinci tamamladı.

İkinci gün rakibinin yarış dışı kalması ile rahatlayan Ağaoğlu temposunu düşürdü ve otomobilini finişe getirerek sezonu birinci olarak tamamladı. İki sezondur Türkiye Ralli Şampiyonası’na Mitsubishi EVO 9 ile renk katan ve izleyenlere güzel görüntüler veren Ağaoğlu, 2012 Türkiye Ralli Şampiyonası sonunda sportif hedefine de ulaşmış oldu.

Sezona Sınıf 6’da başlayan ancak bu yarışa Sınıf 3 otomobil ile katılan Cüneyt Göz  dört çeker otomobili ile ilk yarışında Sınıf 3’de kazandığı üçüncülük ile göz doldurdu. Co pilotu Erhan Arıkan ile yarışa temkinli başlayarak ilk gün otomobiline alışmaya çalışan Göz ikinci gün temposunu arttırdı ve sınıfında üçüncülüğün sahibi oldu.

Hakkı Ağaoğlu yarış sonunda yaptığı açıklamada; ” Bu sezon My Team olarak güzel işler çıkardık. Sezon içinde talihsizlikler yaşamamıza rağmen hedefimize ulaştık. Oyak Renault 37. Yeşil Bursa Rallisi’ne her zamanki gibi birincilik parolasıyla çıktık. İlk günü tempolu bir şekilde geçtik ve sınıfımızı birinci olarak bitirdik. İkinci gün zorlu bir mücadele bizi bekliyordu çünkü yarışı birinci bitirip sezon sonunda sınıfımızı lider olarak tamamlamak istiyorduk. İlk lupa  arabamızı ve rakibimizi kollamak için normal bir tempoyla çıktık. Rakibimizin yarış dışı kalmasından sonra tempomuzu iyice düşürerek yarışı bitirmeye gittik. Sorunsuz bir şekilde finişe gelerek yarışı Sınıf 3 ikincisi olarak tamamladık ve puan tablosunda liderliğe oturmuş olduk. Takım arkadaşım Cüneyt  ise bu yarışta ilk kez kullandığı dört çeker otomobille test amaçlı start aldı. Çabuk adapte olup ikinci gün güzel zamanlara imza attı. Önümüzdeki sezon için iki çeker mi yoksa dört çeker bir otomobille mi yarışacağı konusundaki belirsizlik de ortadan kalkmış oldu. Bu başarıda bizi destekleyen sponsorlarımız AĞAOĞLU, POZİTİF GROUP ve SHELL’ e, ayrıca tüm özverisiyle yarış otomobilimizi hazırlayan GP GARAGE Süheyl Polatoğlu’ na My Team adına teşekkür ederim.”  dedi.

MY Team pilotları Hakkı Ağaoğlu ve Cüneyt Göz ile ilgili haberlere www.myteam.com.tr ‘den ulaşabilirsiniz.

Top