You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Yalçın Arsan TOSFED Başkan Adaylığından Çekildi

Yalçın Arsan TOSFED Başkan Adaylığından Çekildi

Yalçın Arsan; “Başkan Adaylığım Hakkında Önemli Açıklama”

Dün akşam mesai saati bitişiyle Tosfed başkan adaylığı başvuruları da sona erdi; başkanlık için daha önce bir aday önermemiş yeterli sayıda delege bulamadığım için adaylığım kesinleşmedi.

Benim için sene başında başlayan ancak gerçek anlamda son altı haftadaki gelişmelerle şekilllenen bu süreçten bir çıkarım yaptım: Motorsporları dünyamızı verecekleri oylarla temsil edecek olan delegeler tarafında benim önerdiğim ölçek ve içerikte bir değişim için yeterli destek bulunmuyor. Görebildiğim kadarıyla, henüz köklü bir değişimin zamanı gelmemiş.

Bu süreçte benimle yüzyüze, telefonla ya da sosyal medya aracılığıyla etkileşime geçen, fikirlerimi dinleyen ya da okuyan, olumlu/olumsuz görüş beyan eden herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Hepsi benim için ayrı ayrı önemliydi, dikkate alındı, üzerinde düşünülmek üzere kayda geçirildi.

Koşulların uygun olması halinde 2016 seçimlerinde, bu yılki tecrübeden çıkardığım dersler ve o günün şartlarına uygun ve farklı bir plan/program ile başkanlık koltuğuna tekrar aday olacağım. 9 Kasımda geçekleşecek olan seçimde Demir Berberoğlu, Satvet Çiftçi ve ekiplerine başarılar diler, seçim sonucunun motorsporları dünyamız için hayırlı olmasını temenni ederim.

Sevgi ve saygılarımla.

Yalçın ARSAN

KAYNAK : www.facebook.com/YalcinArsanTosfed2012

Top