You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Marmara Otomobil Sporları Kulübü MOSK

Marmara Otomobil Sporları Kulübü MOSK

Marmara Otomobil Sporlari Kulubu MOSKTürk Otomobil Sporları Camiası’nın en önemli isimlerinin biraraya gelerek spora kazandırdığı Marmara Otomobil Sporları Kulübü MOSK, 3 Ocak 2013 tarihi itibariyle hayata geçti.

Otomobil sporlarına yeni bir heyecan ve ivme kazandırmak için; aktif olarak yarışan yarışçıların ve sporun duayen isimlerinin kurduğu Marmara Otomobil Sporları Kulübü MOSK’un başkanlığını tüm camianın yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim olan Yüksel Özgür üstlendi.

Kulübün kurucu üyeleriyse; Yusuf Aramacı, Levent Kantürk, Kemal Gamgam, Süheyl Polatoğlu, Akın Bilgütay, Savaş Bek ve Kutlu Demiriz.

Yıllarını bu spora veren isimleri biraraya getiren Marmara Otomobil Sporları Kulübü MOSK, 2013 yılı içerisinde 3 yarışlık bir mahalli ralli şampiyonası, sezon içerisine yayılmış şekilde ralli sprintler ve camiayı biraraya getirip kaynaştırmayı hedefleyen antreman günleri organize etmeyi planlıyor.

Marmara Otomobil Sporlari Kulubu MOSK LogoAmatör ve profesyonel tüm yarışçıları kendi bünyesinde toplamayı hedefleyen Marmara Otomobil Sporları Kulübü MOSK’un merkezi, ralli sporunun kalbi olan Maslak olacak.

MOSK Başkanı Yüksel Özgür ve yönetim kurulu üyeleri, organize edecekleri ilk yarış için şimdiden heyecanlanıyor.

Marmara Otomobil Sporları Kulübü MOSK’un Türk Otomobil Sporları Camiası’na hayırlı olmasını diliyoruz.

RalliTürk Ekibi olarak MOSK için tam destekle yayınlarımıza devam edeceğiz.

Top