You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > GP Garage My Team Yeşil Bursa Rallisi’ne Hazır

GP Garage My Team Yeşil Bursa Rallisi’ne Hazır

GP Garage My Team Hakki Agaoglu Nehir Yilmaz Eskisehir2013 Türkiye Ralli Şampiyonası 3. yarış olan Yeşil Bursa Rallisi’yle devam ediyor. Kısa adı BOSSEK olan Bursa Otomobil Sporları Kulubü tarafından organize edilen yarış bu yıl 38. kez koşulacak.

Ağaoğlu, Kioti  ve Pozitif Dekor sponsorluğunda 2013 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda mücadele eden GP Garage My Team, 38. Yeşil Bursa Rallisi’nde 3 ekiple start alıyor.

* Hakkı Ağaoğlu – Nehir Yılmaz / Mitsubishi Lancer EVO9    
* Ferhat Tanrıbilir – Eda Özer / Mitsubishi Lancer EVO9    
* Cüneyt Göz – Elif Tavukçuoğlu / Citroen C2  

GP-Garage-My-Team-Ferhat Tanribilir-Ahmet-YorukSEYİRCİ ETABI KÜLTÜRPARK İÇİNDE

6 Temmuz Cumartesi günü saat 17.30’da OYAK -RENAULT Otomobil Fabrikaları’ndan verilecek seramonik start ile başlayacak olan 38.OYAK-RENAULT Yeşil Bursa Rallisi’nde ekipler ilk olarak saat 18.23’den itibaren şehir merkezinde yer alan ve Kültürpark içerisinde oluşturulan Bursa
Büyükşehir Belediyesi Seyirci Özel Etabı’nı geçecekler.

Bursalı otomobilseverler bu etapta yarışa katılan Türkiye’nin en iyi ralli pilotları nın performanslarını çok yakından izleme şansı yakalayacaklar. Yarı şın ilk günü Kültürpark seyirci özel etabının ard ndan saat 19.53’den itibaren Crowne Plaza Bursa’da sona erecek.

GP Garage My Team Cuneyt Goz Elif TavukcuogluULUDAĞ ETEKLERİNDE ZORLU MÜCADELE

Pazar sabahı 07.30’da tekrar direksiy on ba şına geçecek olan ekipler, Tuzaklı, Soğukpınar ve Kirazlı özel etaplarını üçer kez geçerek saat 18.07’den itibaren Crowne Plaza Bursa önündeki finiş podyumuna ulaşmaya çalışacaklar.

Rallinin servis alanı olarak da, Nilüfer ilçesinde FSM Bulvarı’nda yer alan Milli Piyango Lisesi karşısındaki konser alanı kullanılacak.

GP  Garage  MyTeam  ile  ilgili  tüm  gelişmeleri,  www.myteam.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Top