You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Murat Günarslan 2014 Ralli Sezonunu Açıyor

Murat Günarslan 2014 Ralli Sezonunu Açıyor

Murat Gunarslan LogiLink Mars Bilgisayar 01Ralli sezonu, 2014 TOSFED Ralli Kupası’nın ilk yarışı olan, 34 Spor Rallisi’yle başlıyor. 15-16 Mart tarihlerinde İstanbul Şile’de, asfalt zeminde organize edilecek olan yarışta; Türk Ralli Sporu’nun müdavim isimlerinden, Murat Günarslan da start alacak.

Ralli kariyerinin 35. yarışında start almak için hazırlıklarını sürdüren Murat Günarslan, 2014’ün ilk rallisinde; LogiLink Türkiye & Mars Bilgisayar’ın sponsorluk desteğiyle start alacak.  Sezonun geriye kalan yarışları için, sponsor arayışlarına devam eden sporcu, 34 Spor Rallisi’nde maksimum puan parolasıyla gazlayacak.

Murat Gunarslan LogiLink Mars Bilgisayar 04Yurt Motorsport tarafından hazırlanan Citroen Saxo VTS ile Kategori 2’de mücadele edecek olan Murat Günarslan’ın co-pilotluğunu, tecrübeli bir yardımcı sürücü olan Ersin Tunç yapacak.

Yarış öncesi hazırlıklarını sürdüren Murat Günarslan, son durumu şu sözlerle ifade etti…

“Ralli benim için bir bağımlılık, tedavisi olmayan bir hastalık, o yüzden sadece ve sadece sol koltuğa oturup, marşa basmak için gayret ediyorum. 2014 yılında, TOSFED Ralli Kupası’nın tamamını kovalama hedefiyle çeşitli sponsorlarla görüştük ancak sadece ilk yarış için LogiLink Türkiye’nin sponsorluk desteğini alabildik. Bu yarışta beni yalnız bırakmayan Mars Bilgisayar’a çok teşekkür ederim. TOSFED Ralli Kupası, İstanbul’daki ilk yarışla başlıyor. Geriye kalan yarışlar için yeni bir destekçi bulabilme umuduyla, bu yarışta mücadele edeceğiz. O yüzden, ilk 3 içerisinde yer almak ve puan kazanmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Şampiyonanın geri kalan yarışlarında da, mücadelenin içinde olmak istiyorum…”

Murat Gunarslan LogiLink Mars Bilgisayar 02Yılın ilk rallisi olma özelliğini taşıyan 34 Spor Rallisi, aynı zamanda TOSFED Ralli Kupası’nın da ilk ayağı olarak koşulacak. Uzun bir aradan sonra ilk kez, Şile bölgesindeki asfalt etaplarda kurgulanan yarışa 56 yarışmacı kayıt yaptırdı. En son 2006 yılında organize edilen Avrupa Ralli Şampiyonası etaplarının koşulacağı yarış; Şile, Darlık, Yeniköy ve Teke civarında organize edilecek.

Yarışın sembolik start seremonisi 15 Mart Cumartesi akşamı, ödül töreni de 16 Mart Pazar akşamı Şile Meydanı’nda düzenlenecek.

Servis alanı da Şile Sahili’nde kurulacak.

Tüm otomobil ve motorsporu severleri yılın ilk rallisini izlemek ve bu heyecana dahil olmak için Şile’ye bekliyoruz.

Yarışla ilgili geniş bilgiye www.34spor.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Murat Gunarslan Ralli Pilotu Birebir Ileri Guvenli Surus Uzmani

“Sporcumuza başarılar dileriz…”

MotorSporPR

Top