You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Online Lisans İşlemlerinde Kredi Kartı Dönemi

Online Lisans İşlemlerinde Kredi Kartı Dönemi

TOSFED2014 sezonunda online sisteme geçen lisans işlemlerinde artık kredi kartı da kullanımı mümkün olacak…

Bildiğiniz gibi, tüm sporcu lisanslarının % 30´u organizatör kulüplerimize katkı payı olarak ödenmektedir. 2014 yılından itibaren sporcular katkı payının hangi kulübe yatırılmasını istiyorsa, lisans formunda yer alan KULUBÜNÜZ bölümünden seçimini yapabiliyorlar.

Lisans kartında seçimi yapılan kulübün görülmesi istiyorsa kutucuğun tıklanması yeterlidir, Bu seçilmediği takdirde KULUBÜNÜZ kısmı lisansınızda görülmeyecektir.

2014 sezonu itibari ile online olarak yapılabilen lisans işlemlerinde, gerekli alanlar eksiksiz doldurulmalı ve kuralların kabul edildiğine dair imza yerine geçen onay kutucuğunun işaretlenmesi gerekmektedir. Online kayıt esnasında dijital vesikalık fotoğraf, sağlık raporu ve banka havale dekontu sisteme yüklenmelidir.Banka havalesi haricinde ödemeler kredi kartı ile yapabilmektedir.

Tüm işlemleri tamamlayan sporcular, geçici lisans belgesini ve geçerli lisans numarasını bastırabilmektedir. Bu geçici lisans belgesinin yazıcıdan alınacak çıktısı, sağlık raporu ile birlikte idari kontrolde ibraz eden sporcular bu sayede yarışlara katılabilmektedirler. Lisansların aslı ise, 7 gün içerisinde adresinize kargo ile ulaştırılacaktır.

SPORCU LİSANS TESCİL ÜCRETLERİ TIKLAYINIZ

ONLINE LİSANS İŞLEMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Top