You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Çetinkayalar Ege Rallisi’ne Hazır

Çetinkayalar Ege Rallisi’ne Hazır

12-13 Nisan tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek olan Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı Ege Rallisi, Ege Otomobil sporları Kulübü (EOSK) tarafından organize edilecek.

Her zamanki gibi etaplar yine Seferihisar tarafında. Yarış, asfalt zeminli üç ayrı etap üzerinde koşulacak.

kemal-cetinkayaKemal Çetinkaya ve Halil Çetinkaya ikilisi bu yıl Tosfed Ralli Kupası’nın tamamıyla beraber bazı ulusal yarışlarda start almayı ve ayrıca önceki yarış 34spor Rallisi’nde yaşadıkları şanssızlığı Ege Rallisi’nde telafi etmek istemelerinden dolayı start alacaklar.

Kendi evlerinde yarışacak olan Çetinkaya’lar, SKYDENT, Akdeniz Can D.D. ana sponsorluğunda, SRCN Adak, Ultradent ve yine dental sektörün öncü firmalarından Çapa Dental Group’un büyük markaları HERAEUS, SPIDENT, W&H yardımcı sponsorluklarında yarışa katılıyorlar. Araçlarının tüm bakımları yapılan ekibin hedefi Renault Clio Ragnotti ile katılacakları Kategori 3’ü kazanmak.

12 Nisan Cumartesi günü 13:30’da Forum Bornova’dan verilecek sembolik startın ardından Beyler ve Gödence etaplarının ikişer kez geçilmesi ile saat 19:00’dan itibaren İnciraltı Kent Ormanı Otoparkı’nda son bulacak.

13 Nisan Pazar sabahı 08:30’da yeniden direksiyon başına geçecek olan ekipler, Beyler, Gödence ve Efemçukuru etaplarını ikişer kez geçtikten sonra saat 15:50’de İnciraltı Kent Ormanı’nda finiş seronomisiyle yarış tamamlanacak.

Top