You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Kocaeli Rally’de 41 Kayıt

Kocaeli Rally’de 41 Kayıt

Kocaeli_RallyTOSFED Ralli Kupası ikinci ayağı olan Kocaeli Rally, 26-27 Nisan tarihlerinde Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toshiba, Emexotel ve İzmit Belediyesi katkıları ile organize ediliyor.

60,15 km. uzunluğundaki 6 özel etaptan oluşan 136,44 km. lik Kocaeli Rally de ekipler 5 farklı kategoride mücadele edecekler. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu´nun kupayı takip eden sürücülere “araç taşıma desteği”nde bulunduğu organizasyon İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Kocaeli illerinden 41 ekibin katılımı ile gerçekleştirilecek.

26 Nisan Cumartesi akşamı saat 17:00 da Emexotel İzmit önünden verilecek olan sembolik start ile başlayacak organizasyonda, servis alanı olarak şehir merkezinde yer alan Perşembe Pazarı Kapalı Alanı kullanılacak.

27 Nisan Pazar sabahı 10:20 de servis alanından başlayacak olan mücadelede ekipler 13,80 km uzunluğundaki Toylar ve 6,25 km uzunluğundaki Işıktepe özel etaplarını geçtikten sonra 11:56 dan itibaren yeniden şehir merkezine servis alanına dönecekler. Araçların bakım ve ikmallerinin ardından yeniden etaplara yönelecek olan ekipler, aynı etabı iki kez geçtikten sonra saat 14:02 itibari ile yeniden servis alanında olacaklar. Kısa aranın ardından yeniden Çenesuyu mevkiine yönelecek olan ekipler bir kez daha 2 etabı geçip saat 16:38 de Emexotel İzmit önündeki finiş podyumuna ulaşabilmek için mücadele edecekler.

Bu yarış öncesi TOSFED Ralli Kupası’nda; Kategori 1´de Cumhur Önder, Kategori 2´de Erdinç Yeşilyurt, Kategori 3´de Tansel Karasu, Kategori 4´de Ali Gülan ve Kategori 5´te de Erkan Yanıkoğlu lider durumda yer alıyor.

2014 KOCAELİ RALLY KAYIT LİSTESİ

Top