You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Simin Yükselişini Sürdürüyor

Simin Yükselişini Sürdürüyor

simin-eskisehir-ralli-01Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci yarışı olan Eskişehir Rallisi 51 ekibin katılımıyla 10-11 Mayıs tarihlerinde koşuldu. 2 günlük mücadelede, 2012 ve 2013 Türkiye Ralli Kadınlar Birincisi Simin Bıçakcıoğlu bir kez daha zafere ulaşarak başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu…

Son 2 sezondur Türkiye Ralli Kadınlar Birinciliği’ni kazanan genç pilot Simin Bıçakcıoğlu, 2014 sezonunun ikinci zaferine 10-11 Mayıs tarihlerinde Eskişehir’de ulaştı. 2014 Türkiye Ralli Şampiyonası ikinci yarışı olan Eskişehir Rallisi’nde Mitsubishi Lancer EVO IX ile mücadele eden başarılı pilot, kadınlar birinciliğinin yanı sıra Genç Pilotlar kategorisinde de üçüncülük elde etti.

İlk günü gece etaplarında çetin bir çekişmeye sahne olan 2 günlük Eskişehir Rallisi’nde start alan 51 ekip, birbirleri kadar zorlu hava şartları ile de mücadele etti. Ara ara yağan yağmur lastik seçimini oldukça zorlaştırırken, Bozdağ eteklerindeki özel etaplar ekipler arasında uzun süredir özlenen rekabete sahne oldu.

simin-eskisehir-ralli-02Neo Motorspor teknik desteğinde; DC Shoes, Hayaller Gerçektir ve A&S Transport katkıları ile mücadele eden Bıçakcıoğlu, yeni otomobili ve yeni co-pilotu Gürkal Menderes ile sezonun ikinci yarışında da kadınlar pilotlar birincisi olarak çok değerli puanlar kazandı.

Bu yıl Türkiye Ralli Şampiyonası haricinde Avrupa Ralli Şampiyonası kapsamındaki bazı yarışlara da katılmayı planlayan Bıçakcıoğlu, sezona 14-15 Haziran tarihlerinde Yeşil Bursa Rallisi ile devam edecek.

Top