You are here
Home > TURKEY > Tırmanma > Tırmanma Aydın’a Taşınıyor

Tırmanma Aydın’a Taşınıyor

2014 Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın 3.ayağı 31 Mayıs – 1 Haziran 2014 tarihlerinde Aydın’ın Paşa Yaylası yolu üzerindeki Yılmazköy ile Karaköy arasındaki parkurda Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilecek.

ISOK-Tirmanma-K5-MuratAltunbasGeçtiğimiz yıllarda kullanılan İsabeyli – Çobanlar Köyü yolu baraj yapımı nedeni ile kapandığından bu seneki parkur ilk defa kullanılacak. 6,2 kilometrelik asfalt parkurda iki çıkış olarak gerçekleştirilecek yarışa 6 ayrı kategoride araçlar katılacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesinin desteği ile düzenlenecek Aydın Tırmanma Yarışının idari ve teknik kontrolü 31 Mayıs Cumartesi günü 15:00 – 17:00 saatleri arasında Aydın Atatürk Kent Meydanında yapılacak. 1 Haziran Pazar günü 09:45 – 11:30 saatleri arasında antreman çıkışları ile başlayacak organizasyonda ilk start saat 13:15’te verilecek.

Yarışın ödül töreni saat 18:15’te Aydın Atatürk Kent Meydanında olacak. Aydın merkeze yakın olan bu parkurun yöre halkı ve sporseverler tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor…

Top