You are here
Home > MOTORSPORT > Soğucak Yaylası’nda Offroad Mücadelesi

Soğucak Yaylası’nda Offroad Mücadelesi

1. Mahalli Offroad yarışları, Marmara’nın en güzel yaylalarından biri olan Soğucak Yaylasında hem seyircilere hem de yarışmacılara güzel bir hafta sonu yaşatacak…

Karadeniz Mahalli Offroad02Organizasyon ile ilgili bir açıklama yapan Sapanca Offroad Derneği (SOFFDER) Başkanı Tolga Çömlekçioğlu; “Daha önce oyun olarak düzenlediğimiz yarışmaları kulübümüz büyümesi ile bir üst seviyeye taşıyarak bu yıl Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) bünyesinde 1. Mahalli Offroad yarışlarını olarak düzenleyeceğiz. Bu konuda gerek kulübümüz gerek kaymakamlık, belediye ve Sapanca halkının desteği ile gerekli tüm çalışmalar tamamlanmış olup yarışmanın en iyi şekilde ve güvenli bir şekilde tamamlanması için bütün hazırlıklarımızı yaptık. Amacımız bu tür organizasyonlarla hem Sapanca’nın marka değerini daha arttırmak, hem de off road sporunu ilçe ve tüm Türkiye’ye daha iyi tanıtmaktır. Bütün yarışmacılarımıza ve seyircilere güzel hafta sonları diliyorum. Tüm yarışmacı arkadaşlara da başarılı ve kazasız bir yarış olmasını temenni ediyorum” dedi.

Etkinlikler 21 Haziran 2014 Cumartesi günü kampa katılım ve akşamı eğlence, 22 Haziran 2014 Pazar günü saat 11.00 da ilk aracın start almasıyla başlayacak yarış, toplam 2,5 km. uzunluğunda ve 3 turdan olan Türkiye Yağlı Tohumlar Üreticileri Merkez Birliği (TÜYAMBİR) etabında düzenlenecek. 

Top