You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Büyük Heyecan Kocaeli’de Devam Ediyor

Büyük Heyecan Kocaeli’de Devam Ediyor

2014 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın altıncı ayağı olan Ford Otosan 32.Kocaeli Rallisi, 13-14 Eylül tarihlerinde Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize ediliyor…

MuratBostanci2014 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 6. ayağı olan Ford Otosan Kocaeli Rallisi 13-14 Eylül tarihlerinde bu yıl 32.kez düzenleniyor.

Ford Otosan ana sponsorluğunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi, Outlet Center, Toshiba, Avis, Setur, Seturmice ve Ramada Plaza İzmit katkıları ile organize edilecek olan Ford Otosan 32.Kocaeli Rallisi, 13-14 Eylül tarihlerinde büyük mücadelelere sahne olacak.

13 Eylül Cumartesi günü saat 14:00’da Outlet Center İzmit’ten başlayacak rallinin ilk gününde ekipler, bu yıl revize edilen 3 özel etabın ardından Kocaeli şehir merkezinde yer alan seyirci özel etabında günü sonlandıracaklar. Ekipler, seyirci özel etabı ardından servis aldıktan sonra Ramada Plaza’da ilk günü tamamlayacaklar.

KOSDER’DEN ÖRNEK SOSYAL SORUMLULUK

Yine Kocaeli Fuar Merkezi otoparkında gerçekleştirilecek olan seyirci özel etabı, Pembe Hanım Kanser Hastaları ve Yakınları Dayanışma Derneği’nin tanıtımına destek amaçlı PEMBE HANIM KANSER DAYANIŞMA adı ile geçilecek. KOSDER, bu proje ile örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza atarken, yarış süresince kanser hastalığında erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacı ile dernek yetkilileri tarafından bilgilendirmeler yapılacak.

SERVİS ALANI BU YIL ŞEHİR MERKEZİNDE

14 Eylül Pazar sabahı yeniden direksiyon başına geçecek olan ekipleri, zorlu bir mücadele bekliyor olacak. Ford (10,30 km), Transit (18,80 km.) ve Otosan (12,20 km.) özel etaplarını geçecek olan ekipler, Anıt Park karşısında yer alan Perşembe Pazarı servis alanına gelerek araçlarının bakım ve ikmallerini gerçekleştirecekler. Ardından bu 3 özel etabı bir kez daha geçerek Outlet Center İzmit´te finiş podyumuna ulaşacaklar.

MURAT BOSTANCI LİDER DURUMDA

Bu yarış öncesinde Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Castrol Ford Team Türkiye’den Murat Bostancı 88 puanla lider durumda yer alırken, onu 70 puanla Tok Sport WRT’den Yağız Avcı ve 65 puanla yine Castrol Ford Team Türkiye’den Orhan Avcıoğlu takip ediyor. Takımlar Şampiyonası’nda ise Castrol Ford Team Türkiye liderliği devam ederken, Tok Sport WRT ikinci ve Bonus Unifree Parkur Racing üçüncü sırada yer alıyor.

Top