You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Ford’un Hedefi Şampiyonluk

Ford’un Hedefi Şampiyonluk

Castrol Ford Team Turkiye-2Castrol Ford Team Türkiye Sezonu Çifte  Şampiyonlukla Kapatmaya Hazırlanıyor!

Hitit Rallisi’nde Hedef Pilotlar Şampiyonluğu!

Castrol Ford Team Türkiye, 18-19 Ekim tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek olan ve aynı zamanda 2014 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 7. ve son ayağı Hitit Rallisi’yle sezona çifte şampiyonlukla nokta koymaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yarış sonrasında sezon bitmeden Takımlar klasmanında şampiyonluğunu erkenden ilan edebilme başarısı gösteren Castrol Ford Team Türkiye, Hitit Rallisi’nde de mutlak zafer parolasıyla asfalt özellikli etaplarda yerini alacak. Sezonun son yarışı öncesinde pilotlar klasmanında lider durumda bulunan Castrol Ford Team Türkiye takımından Murat Bostancı, “41.’si düzenlenecek olan Hitit Rallisi’nde elbette hedefimiz yine ve yeniden takım olarak en iyi sonuçlara imza atmak. Bununla birlikte çok iyi geçirdiğimiz bir sezonunun son yarışında Pilotlar klasmanında da şampiyonluğumuzu ilan edebilmeyi arzu ediyoruz. Ralli kariyerimde ilk “Türkiye Ralli Şampiyonu” unvanına bu kadar yakın olmak elbette beni çok heyecanlandırıyor” açıklamasını yaptı.

ANOK tarafından organize edilen 2014 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın yedinci ayağı ANOK Rallisi, 18-19 Ekim tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek. Castrol Ford Team Türkiye, 8 sene aradan sonra toprak zeminden asfalt zemine geçerek yeniden Türkiye Ralli Şampiyonası’nın bir ayağı olarak düzenlenecek olan Hitit Rallisi’nde Pilotlar Şampiyonluğunu da kazanma hedefiyle katılıyor. 2014 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Takımlar klasmanında şampiyonluğunu erkenden ilan eden ve takım olarak istikrarlı bir performans sergileyen Castrol Ford Team Türkiye, ANOK Rallisi’ne iki Ford Fiesta S2000 ve üç Ford Fiesta R2’yle katılıyor. Ankara’nın Keçiören bölgesinde gerçekleştirilecek olan asfalt nitelikli Hitit Rallisi’nin startı ise 18 Ekim Cumartesi günü yine Keçiören Belediyesi önünden verilecek.

Castrol Ford Team Turkiye-1Sezonun son yarışı öncesinde pilotlar klasmanında lider durumda bulunan Castrol Ford Team Türkiye takımından Murat Bostancı, “41.’si düzenlenecek olan Hitit Rallisi’nde elbette hedefimiz yine ve yeniden takım olarak en iyi sonuçlara imza atmak. Bununla birlikte çok iyi geçirdiğimiz bir sezonunun son yarışında Pilotlar klasmanında da şampiyonluğumuzu ilan edebilmeyi arzu ediyoruz. Ralli kariyerimde ilk “Türkiye Ralli Şampiyonu” unvanına bu kadar yakın olmak elbette beni çok heyecanlandırıyor” açıklamasını yaptı.

 

 

 

Top