You are here
Home > MOTORSPORT > Go Motorsports Cenk Ceyişakar ile Zirvede

Go Motorsports Cenk Ceyişakar ile Zirvede

yadel ozkanGo Motorsports Cenk Ceyişakar ile Zirvede

Go Motorsports 23 Kasım tarihinde İstanbul Park’ta düzenlenen Türkiye Pist Şampiyonası yarışlarına katıldı. Pazar günü koşulan iki yarışta da zirvede Go Motorsports pilotu Cenk Ceyişakar vardı. Porsche GT3 otomobili ile pilotumuz, İstanbul Park’ta hızını ortaya koydu.

Ceyişakar Türkiye Pistlerinde de Fırtına Gibi Esti

Yurt dışı programını geçtiğimiz ay tamamlayan ekibimiz, Porsche GT3 Challenge Orta Avrupa’da Cenk Ceyişakar ile ikinci olarak yurda dönmüştü. Ülkemiz adına elde ettiği başarıları otomobil sporu severlerle paylaşmak için Türkiye Pist Şampiyonası İstanbul Park yarışına katılan pilotumuz Ceyişakar, sıralama turlarında en iyi dereceyi yaparak ilk yarışa ilk sıradan start aldı. 10 turluk yarışta liderliği bırakmayan pilotumuz rahat bir birincilik kazandı. İkinci yarış ilk yarış sonucuna göre ilk altı sırada yer alan pilotların tersten dizilmesi ile başladı. Ancak Ceyişakar ikinci yarışa pit yolundan başlayarak sondan start almasına rağmen rakiplerini birer birer geride bırakarak ikinci yarışta da damalı bayrağın altından geçen ilk isim oldu. Islak pistte Porsche otomobili ile hafta sonunu baştan sona domine eden Cenk Ceyişakar sezona muhteşem veda etti.

go motorsporYadel Oksan Yine Kürsüsünde İdi

Cengiz Oğuzhan ve Yadel Oskan da Pazar günü Grup Maxi’de start alan diğer pilotlarımızdı.İlk yarışı altıncı sırada tamamlayarak ikinci yarışa ilk sıradan başlayan Yadel Oskan ise harika bir yarış çıkardı ve takım arkadaşı Ceyişakar’ın ardından ikinci oldu. Sıralamalarda şanzıman arızası yaşayarak ilk yarışa en arka sıradan başlayan Cengiz Oğuzhan, ikinci yarışta da ilk sırada giderken lastik patlatınca podyumu kaçırdı.

ATA Freight Line, Lamp 83, A&S optik sponsorluğunda, D-Smart medya desteği, Luce Halkla İlişkiler ve Tok Sport iş birliktelikleri yarışan takımımızla ilgili bilgilere www.gomotorsporlari.com ve www.facebook.com/gomotorsporlari adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Top