You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Ünlüler Yağız’ın Co-Pilotu Oldu

Ünlüler Yağız’ın Co-Pilotu Oldu

Ünlü oyuncular Ümit Erdim ve Eser Eyüboğlu bir günlüğüne şampiyon rallici Yağız Avcı’nın kopilotu oldu. Daha önce birçok projede birlikte rol alan ikili, yağmura aldırmadan sırayla Yağız Avcı’nın ralli aracına bindi. İki oyuncu Avcı’nın hızlı sürüş tekniğine farklı ve eğlenceli tepkiler verdi.

yagiz-avci-eser-eyupogluYağız Avcı’nın yanında kopilot olarak oturan Eser Eyüboğlu, ilk kez yaşadığı bu deneyimde çok heyecanlıydı. Sürüş boyunca yer yer gözlerini kapatan Eyüboğlu’nun kalp atışları hızlandı ve nabzı dakikada 131’e kadar yükseldi. Eyüboğlu sürüşün sonunda “Ben hayatımda böyle bir heyecan yaşamadım. Sanki kara delik içinde savrulmuş gibiydim. Gözümü kapattığımda boşlukta dönüyor gibiydim” dedi.

Oyunculuğun dışında ralli pilotluğu da yapan Ümit Erdim ise deneyimli bir kopilot gibi sakindi. Rallilerin heyecanlı temposuna alışkın olan Ümit Erdim, Yağız Avcı’yla gerçekleştirdiği sürüş boyunca bir hafta sonu gezisindeymiş gibi manzarayı izledi. Şampiyon rallici Yağız Avcı’nın agresif sürüşü Erdim’in rahatını bozmaya yetmedi.

Ümit Erdim, Eser Eyüboğlu ve Yağız Avcı, sürüş macerasının ardından sohbet etti.

Top