You are here
Home > MOTORSPORT > BOM Pilotları İtalya Misano’da

BOM Pilotları İtalya Misano’da

BOM2İtalya Endurance Champions Cup’ın ilk 2 yarışında Türk Bayrağı’nı göndere çekerek İstiklal Marşı’nı İtalya’ya dinleten Borusan Otomotiv Motorsport şampiyonanın üçüncü yarışı için 12-13 Haziran tarihlerinde İtalya’nın Misano Pisti’nde start alıyor. Takımın hedefi 3’te 3 yaparak bir kez daha 1’incilik kupasını kaldırmak olacak. 

Uluslararası motorsporları arenasında 7 yıllık tecrübesine bu yıl yepyeni bir seriyi ekleyen Borusan Otomotiv Motorsport, sezonun 4’üncü, 3H İtalya Endurance Champions Cup’ın üçüncü startı için İtalya’nın Misano Pisti’nde yarışacak. Aynı şampiyona serisinin ilk 2 yarışında da podyumun ilk basamağında yer almayı başararak ülkemize ve takımına iki 1’incilik kupası kazandıran Borusan Otomotiv Motorsport, bu yarışta da podyum hedefiyle start alacak. 12-13 Haziran tarihlerinde İbrahim Okyay, Levent Kocabıyık ve Fatih Ayhan pilotajında direksiyon başına geçecek takım bu kez gece yarışacak. Yarış 13 Haziran Cumartesi günü saat: 20.50’de başlayıp 23.20’de sona erecek.  

Bu sezon ETCC’de İbrahim Okyay ve Aytaç Biter ile 2 otomobil ile start alan Borusan Otomotiv Motorsport, bundan sonraki ilk yarışı ETCC’nin 2’inci ayağı olan Slovakiaring’te gerçekleşecek.  Haziran ayının son haftasında ise takım, ETCC’nin 3’üncü ayağı için bu kez Fransa’da hazır bulunacak. Fransa’nın Paul Ricard Pisti’nde gerçekleşecek bu yarışla Borusan Otomotiv Motorsport, haziran ayının 5’inci sezonun ise 9’uncu yarışında start almış olacak.

Top