You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Boğaz’da Simin Rüzgarı

Boğaz’da Simin Rüzgarı

simin_bicakciogluTürkiye Ralli Şampiyonası’nın dördüncü ayağı olan Bosphorus Rallisi’nde, Simin Bıçakcıoğlu birincilik için mücadele edecek…

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın dördüncü ayağı olan 44. Boğaziçi Rallisi bu yıl 24-26 Temmuz tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek. 24 Temmuz Cuma akşamı saat 20:30’da Pendik Atatürk Meydanı’ndan verilecek olan seramonik start ile başlayacak olan organizasyonda, son 3 yılın Türkiye Ralli Şampiyonası Kadın Pilotlar Birincisi Simin Bıçakcıoğlu birincilik için mücadele edecek.

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Neo Motorspor adına, Mitsubishi EVO IX ve Gürkal Menderes co-pilotluğunda Klass Magazin, A&S Transport ve Hayaller Gerçektir’in katkılarıyla yarışan Simin Bıçakcıoğlu; “Ülkemizin en eski ve en köklü otomobil sporları organizasyonu olan Boğaziçi Rallisi’nde yarışacak olmak, her yıl olduğu gibi bu yıl da benim için oldukça heyecan verici olacak. Daha önce zaferle ayrıldığım Boğaziçi Rallisi’nden inşallah bu yıl da birincilikle ayrılacağım. İstanbullu ralli severlerden, 24-26 Temmuz tarihlerinde bizleri desteklemelerini bu güzel organizasyonun keyfini çıkarmalarını diliyorum.” dedi.

İstanbullu ralli severler Pendik de buluşacak…

“Boğaziçi Rallisi”, 24 Temmuz Cuma günü saat 20:30’da Pendik Atatürk Meydanı’ndan verilecek seramonik start ile başlayacak. 25 Temmuz Cumartesi sabahı saat 10:00’da Pendik Servis Alanı’ndan start alacak yarışta ekipler Deniz, Mudarlı ve Oruçoğlu etaplarını ikişer kez geçerek günü saat 17:30’dan itibaren Pendik Servis Alanı’nda noktalayacaklar. 190 kilometresi özel etap, toplam 619,26 kilometre uzunluğunda olan zorlu rallinin ikinci günü ise, 25 Temmuz Pazar sabahı 09:00’da başlayacak. Ekipler ikinci günde; Kadıllı, Göçbeyli ve Ulupelit etaplarını ikişer kez geçerek saat 17:00’den itibaren Pendik Atatürk Meydanı’ndaki finiş podyumuna ulaşabilmek için kıyasıya yarışacaklar.

Top