You are here
Home > MOTORBIKE > Kenan Sofuoğlu’na Yeni Sponsor

Kenan Sofuoğlu’na Yeni Sponsor

İntegral Menkul Değerler’in yeni reklam yüzü Kenan Sofuoğlu oldu

kenan-sofuoglu-integral-menkul-degerler-02İntegral Menkul Değerler, Dünya Şampiyonu Milli Motosiklet Yarışçısı Kenan Sofuoğlu’na sponsor oldu. Anlaşmanın ayrıntılarının paylaşıldığı Borsa İstanbul’daki ‘Gong Töreni’nde Sofuoğlu’yla çekilen reklam filmi de ilk kez gösterildi.

Yüzde yüz yerli sermayle kurulan, faaliyet gösterdiği alanlarda piyasasının öncü kuruluşu İntegral Menkul Değerler, yeni dönem reklam yüzü için 4. kez Dünya Şampiyonu olan milli motosiklet yarışçımız Kenan Sofuoğlu ile el sıkıştı. İki büyük ismin işbirliği Borsa İstanbul’da düzenlenen ‘Gong Tören’inde ilan edildi. Ulukartal Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Cenk Ulukartal, İntegral Menkul Değerler Genel Müdürü Kıvanç Memişoğlu ve Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Kemal Yılmaz’ın katıldığı Törende, İntegral Menkul Değerler ve Kenan Sofuoğlu arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Ayrıca Kenan Sofuoğlu ile çekilen reklam filmi de törende ilk defa basın ile paylaşıldı.

Bu işbirliği tesadüf değil

Törende konuşan İntegral Menkul Değerler’in çatı Kuruluşu Ulukartal Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Cenk Ulukartal, yüzde 100 Türk sermayesiyle kurulan İntegral Menkul Değerler ile milli motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu işbirliğinin çok anlamlı olduğunu söyledi. Cenk Ulukartal, “Tamamı Türk sermayesi olan İntegral Menkul Değerler’in, bayrağımızı üst üste aldığı şampiyonluklarla pek çok ülkede dalgalandıran Kenan Sofuoğlu’nu reklam yüzü olarak seçmesi, tesadüf değil. Biz milli değerlerine sahip çıkan bir şirket olarak başarımızı kendi ülkemizde yetişip başarıdan başarıya koşan bir sporcumuz aracılığıyla paylaşmayı çok arzu ettik. Bu noktada İntegral Menkul Değerler-Kenan Sofuoğlu birlikteliğinden çok mutluyuz” dedi.

kenan-sofuoglu-integral-menkul-degerler-01En iyilerle yola devam

Spora verdikleri desteğin Beşiktaş Basketbol takımı ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nün ardından Kenan Sofuoğlu ile devam ettiğini dile getiren İntegral Menkul Değerler Genel Müdürü Kıvanç Memişoğlu ise, “Faaliyet gösterdiği alanlarda öncü kuruluş İntegral Menkul Değerler olarak alanında en iyilerle çalışmaya devam ediyoruz. Kenan Sofuoğlu da bu misyonumuza uygun bir isim oldu” diye konuştu. Memişoğlu, “Bundan sonra da spora desteklerimiz devam edecektir” dedi. Etkinliğin ardından Sofuoğlu’nun Borsa İstanbul binası önünde gerçekleştirdiği motosiklet şovuyla sona erdi.

Dört şampiyonluğu var

Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası’nda 2007, 2010 ve 2012’de elde ettiği şampiyonluklara bir yenisini daha ekleyerek 2015’teki yarışlardan da lider olarak çıktı. Böylece milli motosiklet yarışçımız 4. şampiyonluğunu da kazanmış oldu.

Top