You are here
Home > MOTORSPORT > Karabük’te Büyük Offroad Buluşması

Karabük’te Büyük Offroad Buluşması

2016 Türkiye Trial Şampiyonası beşinci yarışı, Karabük Offroad Kulübü KARDOFF tarafından 01-02 Ekim tarihlerinde Karabük’de düzenleniyor…

Yardımlaşma ve offroad ruhunun ön planda tutulduğu, 2 araç ve 4 sporcudan oluşan takımların, parkuru en kısa sürede geçebilmek için mücadele ettiği trial branşında heyecan bu kez Karabük’e taşınıyor…

2016 Türkiye Trial Şampiyonası 5. ayak yarışları 01-02 Ekim tarihlerinde, kısa adı KARDOFF olan Karabük Offroad Kulübü tarafından Safranbolu Belediyesi katkılarıyla Karabük’te gerçekleştirilecek.

Safranbolu Kastamonu Kavşağı KYK yurdu inşaatı arkasında özel hazırlanan parkurda koşulacak olan yarışın 01 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’de başlayacak ve ilk gün 17.00’ye kadar devam edecek. Takımların birbirleri ile renkli mücadelesinde ikinci gün ise 15 Kasım Pazar yine 11.00’de başlayarak 17.00’de tamamlanacak ve 18.00’deki ödül töreni ile son bulacak.

Organizasyon ile ilgili açıklamalarda bulunan KARDOFF Kulübü Başkanı Ahmet Demir, “Yarışımıza Türkiye’nin dört bir yerinde yarışan yarışçı arkadaşlarımız gelecek ve seyir zevki yüksek bir mücadele olacak. Türkiye Şampiyonası’nda sona doğru yaklaşırken takımların burada alacakları her puana ihtiyacı var. Hafta sonu yapılacak olan yarışlara halkımızın da katılımını bekliyoruz. Safranbolu Belediyesi her zaman olduğu gibi bu yarışlara da büyük destek veriyor” dedi.

Top