You are here
Home > MOTORSPORT > Otomobil Sporlarında Bu Hafta Sonu

Otomobil Sporlarında Bu Hafta Sonu

KARTİNG FİNALİ KÖRFEZ’DE

2016 Türkiye Karting Şampiyonası, 05 Kasım Cumartesi günü İstanbul Karting ve Otomobil Kulübü (İKOK) tarafından Körfez Karting Pisti‘nde düzenlenecek 7.ve son ayak yarışları ile tamamlanacak…

7-12 yaş arası sporcuların katılımına açık Formula Mini, 13-16 yaş arası Formula Junior, 15 yaş üzeri Formula Senior ve 32 yaş üzeri Formula Master olmak üzere 4 ayrı kategoride koşulacak olan yarışlar, şampiyonları belirleyeceği için büyük önem taşıyor. Saat 10:00’da serbest antrenmanlar ile başlayacak, organizasyon 12:00’den itibaren koşulacak yarışların ardından 17:00’deki ödül töreni ile son bulacak.

TRIAL’DE NEFESLER TUTULDU

Aynı anda start alan, 2 araç ve 4 sporcudan oluşan takımların, zorlu arazi şartlarında birbirlerine destek olarak tamamlamaya çalıştıkları trial branşında, 7. ve son ayak, 05-06 Kasım 2016 tarihlerinde İstanbul Riva’da koşulacak.

Takımlar, Beykoz Offroad Spor Kulübü (BEYOFF) tarafından, İstanbul Riva’da Beyoff tarafından oluşturulan parkurda düzenlenecek olan ve 2 gün sürecek olan bu dayanıklılık yarışında, ekipler zorlu engelleri, en uygun stratejileri kullanarak, en kısa zamanda aşmak için mücadele edecekler.

Yarışma direktörü, Ümit Mavi, organizasyon ile ilgili yaptığı açıklamada; Riva milli takım kamp alanının karşısındaki Kanlıca Orman İşletmesi Ağaçlandırma Sahası’nda gerçekleştirilecek olan organizasyona, macera ve adrenalin dolu bir hafta sonu geçirmek isteyen tüm doğa ve sporseverleri davet ettiklerini belirtti.

Top