You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Retro Rally 2017

Retro Rally 2017

TÜRK RALLİ TARİHİ MALTEPE PARK ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE

Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nde, 14-29 Ocak tarihleri arasında düzenlenen  “Retro Rally 2017”, 1960’lardan itibaren ülkemizin ralli tarihine, ilgi çekici etkinlikler ve çarpıcı bir sergi ile ışık tutuyor.

Ece Türkiye Proje Yönetimi tarafından yönetilen Maltepe Park Alışveriş Merkezi, yeni yıla da renkli bir etkinlikle başlayarak, “Retro Rally 2017” ile bu sporun geçmişini, hem şampiyon pilotları, hem de efsanevi araçlarını görme şansı sunuyor.

Sergi, Türkiye’de ve uluslar arası arenada yarışmış, şampiyonluklar kazanmış araçlar ile; Mustafa V. Koç, Renç Koçibey, İskender Atakan, Cem Hakko, Hasan Kalaycı, Berç Ayhanyan, Cengiz Artam, Kemal Gamgam, Enis Özsaruhan, Volkan Işık, Demir Berberoğlu ve Serdar Bostancı’nın kullandıkları yarış otomobillerini motorsporu severlere sunuyor.

Sergide ayrıca, yarışların afişleri, zaman karneleri, yol notları, şampiyonluk kupaları, pilot tulumları, kaskları, yarış ayakkabıları ve eldivenleri de yer alacak. Sergiyi gezen ziyaretçiler, ünlü pilotların video görüntüleri ve Ralli Sporu tarihçesine ait filmler ile heyecanlı günlere geri dönebilecekler.

Maltepe Park Alışveriş Merkezindeki “Retro Rally 2017” etkinliğine katılan ziyaretçiler, kendi pilotluk becerilerini ise alanda kurulan “ralli simülatörü” ile test etme şansı yakalayacak ve eğlenceli bir deneyim yaşayabilecekler.

Top