You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Yağız Avcı Yeni Sezona Yeni Araçla Giriyor

Yağız Avcı Yeni Sezona Yeni Araçla Giriyor

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda yeni sezon 22-23 Nisan’da koşulacak Ege Rallisi ile başlıyor. Yeni sezon öncesi beş kez Türkiye Ralli Şampiyonu unvanlı Yağız Avcı da özel bir lansman ile 2017’de yarışacağı yeni model Peugeot’yu İzmir’de tanıttı.

19 Nisan Çarşamba saat 20:00’de Mali Selışık’ın sunumuyla gerçekleşen tanıtım RedBull Facebook kanalından canlı olarak yayınlandı.

Co-pilotu Bahadır Gücenmez ile 2017’de önüne altıncı şampiyonluk hedefi koyan Yağız Avcı bu sezon da Türkiye Ralli Şampiyonası’nın en büyük favorisi.

27. kez düzenlenecek Ege Rallisi’nde ise heyecan Cumartesi saat 13:30’da Bornova’dan verilecek start ile başlayacak. Manisa’ya yönelerek, 21 kilometre uzunluğundaki Spil etabını geçecek olan pilotlar, ardından Beşpınar etabı ile Kemalpaşa’ya inerek günü ÜlküPark pistindeki Şehit Fethi Sekin adıyla geçilecek olan çift kalkışlı seyirci etabı ile noktalayacaklar.

Pazar sabahı 08.00’den itibaren yeniden direksiyon başına geçecek olan ekipler Kemalpaşa bölgesinde yer alan Bayramlı, Çınardibi ve Bayındır etaplarını ikişer kez kat ettikten sonra Red Bull Power Stage’in ardından saat 18.00’de Kemalpaşa merkezdeki finişte Ege Rallisi’ni sonlandıracaklar.

Top