You are here
Home > WORLD > ERC > Türk Ekipler Bulgaristan Sliven Rallisi’nde

Türk Ekipler Bulgaristan Sliven Rallisi’nde

1-3 Eylül tarihlerinde Bulgaristan’da düzenlenecek olan FIA ERT Balkan Ralli Kupası 5. yarışı Sliven Rallisi’nde, 4 Türk ekip start alacak.

Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz Ford Fiesta R5 ile ve Menderes Okur-Ufuk Uluocak Mitsubishi Lancer Evo IX ile Toksport WRT adına mücadele ederken, Adil Küçüksarı-Kerim Tar Mitsubishi Lancer Evo IX ile Neo Motorspor adına start alacak. Ayrıca genç sporcu Eren Burkay da, Bora Arabacı’nın copilotluğunda RC5 sınıfında Hyundai i20 Coupe ile Hyundai Racing adına mücadele edecek.

1 Eylül Cuma akşamı 17.00’de start seremonisi ile başlayacak olan rallinin ilk gününde saat 19.30’da 3,39 km. uzunluğundaki Sliven seyirci özel etabı geçilecek.

2 Eylül Cumartesi günü sabah 10.00’dan itibaren direksiyon başına geçecek olan ekipler Mollova Gora, Kotel, Stara Reka ve Bulgarka etaplarını ikişer kez geçtikten sonra 16.55’ten itibaren ikinci günü noktalayacaklar.

Toplam uzunlupı 373 km. özel etap toplamı ise 177,45 km olan rallinin son günü olan yine saat 10.00’da başlayacak. Bu kez Ablanovo ve Tchukata etaplarının ikişer kez geçilmesini ardından 14.15’teki finiş podyumu ve ödül töreni ile organizasyon sona edecek.

Top