You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Galip Atar Motor Sporları Tutkunlarıyla Buluştu

Galip Atar Motor Sporları Tutkunlarıyla Buluştu

ŞAMPİYON PİLOT ÖNCE “CAN GÜVENLİĞİ” DEDİ, GALİP ATAR ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Ferrari 458 Challenge Avrupa Şampiyonu ve Dünya 3.sü olarak Türk otomobil sporları tarihinde bir ilke imza atan Milli Sporcu Galip Atar, Panora AVM’de katıldığı söyleşi ve imza günü etkinliğinde motor sporları tutkunları ile buluştu. Söyleşide yarış tecrübelerini paylaşırken en çok vurgu yaptığı konular trafik kuralları ve güvenli sürüş oldu. AVM ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi gören söyleşinin ardından, izleyiciler Galip Atar ile fotoğraf çektirip Milli Sporcudan imza aldı.

Panora alışveriş ve yaşam merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte Galip Atar’ın Türkiye Pist Şampiyonası’nda yarıştığı Porsche 997 GT3 ve BMW 320 TC otomobiller de sergilendi. Ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil eden Galip Atar, yarış kariyeri ve deneyimleri ile şampiyonluğa uzanan süreç hakkında merak edilenleri anlattı.

ÇOCUKLARDAN EMNİYET KEMERİ SÖZÜ

Güvenli sürüş ve trafik bilinci ile ilgili etkili mesajlar veren Sporcu, hızın caddelerde değil pistlerde yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Özellikle çocukların sürüş teknikleri ve otomobiller hakkındaki sorularını cevaplayan Milli Sporcu, çocukların trafik kurallarına uyup uymadıklarına dair sorular yöneltti.

Çocuklarla oldukça eğlenceli diyaloglar kuran Atar, 7’den 70’e çok sayıda otomobil ve motor sporları sevenlerin gönlünü fethetti.

Etkinlik sonunda tüm çocukları sahneye davet eden Galip Atar, çocuklardan arka koltukta da emniyet kemeri takmaları konusunda söz aldı.

[youtube]https://youtu.be/KOON0raZ5BU[/youtube]

Top