You are here
Home > MOTORSPORT > İSOFF CHALLENGE BÜYÜKÇEKMECE’DE YENİ PARKURUNDA

İSOFF CHALLENGE BÜYÜKÇEKMECE’DE YENİ PARKURUNDA

İstanbul Offroad Kulübü organizasyonu İSOFF Challenge’da 2018 sezonu, 10 Haziran Pazar günü Büyükçekmece’de TÜYAParkasında hazırlanan yeni parkurda start alıyor.

Büyükçekmece Belediyesi katkılarıyla sağlanan 3,6 km uzunluğundaki parkur, hem hızlı pasajları hem de offroada yönelik engelli geçişleri ile seyircilerin zevkli bir offroad yarış şovu izlemelerini sağlayacak.

24 ekibin kayıt yaptırdığı yarışta ekipler etap zamanlarına göre tur atlayarak finale kadar yükselmek için mücadele edecekler.  Sıralama turlarının ardından toplu startla başlayacak yarış, 3 elemeden oluşacak. 12 tur sürecek ilk elemeler sonunda en iyi zamanı yapan ilk 16 ekip, yarı finalde start almaya hak kazanacak. 10 tur sürecek yarı final sonunda en hızlı 8 ekip finale yükselecek. 8 tur koşulacak final yarışında finiş bayrağını ilk gören ekip, günün birincilik kupasını kaldıracak.

Geçtiğimiz yıl Suzuki Grand Vitara ile Murat Tiryakioğlu-Mert Tiryakioğlu ekibinin kazandığı kupanın bu yılki galibi, 3 ayak sonunda belli olacak. Serinin ikinci ayağı 23 Eylül, 3. Ayağı 11 Kasım tarihlerinde koşulacak…

Top