You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Yiğit Akü, Yeşil Bursa’da

Yiğit Akü, Yeşil Bursa’da

Ankara’da yaptığı yatırımlarla, ülkemizin en modern akü üretim tesisini kuran Yiğit Akü, ürettiği aküleri sadece iç pazara değil uluslararası pazarlara da satıyor. Ülkemizin ihracat devleri arasında yer alan Yiğit Akü, inovasyon ödüllü yeni aküsü ‘Elektro’nun tanıtılması ve ‘Yiğit Akü’ markasının değerini pekiştirmek amacıyla motorsporları arenasını seçti.

2010 sezonunda Türkiye Ralli Şampiyonası’nı kovalayan Süheyl Polatoğlu-Hakan Uçucu ikilisine destek olan Yiğit Akü, sezonun 7. yarışı için Bursa’ya gidiyor ve Yeşil Bursa Rallisi’nde start alıyor.

Bu yıl 35′incisi düzenlenecek olan Yeşil Bursa Rallisi’nde yarışmacılar, 112.22 km uzunluğundaki dokuz özel etapta mücadele edecekler. Bir de özel seyirci etabı içeren rallide, ekipler normal etaplar dahil olmak üzere toplam 270.71 km yol kat edecekler.

Organizasyonun ilk gününde, (16 Ekim) saat 18:00′da Kültürkpark’tan start alıp Orhaneli yolu üzerinden giderek Nilüfer Karting Pisti’ndeki Mavi Cin Süper Seyirci Etabı’nı geçecek ekipler, Bursalılara muhteşem bir gösteri sunacaklar.

Rallinin ikinci günü ise Uluçam, Karakova, Doğancı ve Atlas etaplarının ikişer kez geçilmesinin ardından saat 16:00′da Gürsu Holiday Inn önünde tamamlanacak.

Top