You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Hakan Kargın’ın Gözü Podyumda

Hakan Kargın’ın Gözü Podyumda

İstanbul Otomobil Kulubü / İSOK tarafından organize edilen, 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul Ralli Şampiyonası, bu haftasonu düzenlenecek olan, 2. yarışla devam ediyor. Rallinin startı, 11 Kasım Cumartesi akşamı saat 18:00’de Pendik Kurtköy’deki VIAPORT Alışveriş Merkezi içerisindeki Gençlik Meydanı’ndan verilecek.

Yarışın etaplarıysa, 12 Aralık Pazar günü koşulacak. Ekipler, VIAPORT içerisinde özel olarak hazırlanan toprak zeminli özel seyirci etabını, Karadeniz sahilindeki Riva ve Cumhuriyet etaplarını 2’şer kez geçerek, toplamda 235 km yol katedecekler.

2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul Ralli Şampiyonasına; Forklift sektörünün lider firması ve Yale marka forkliftlerin Türkiye Distribütörü olan Tunç İstif ve kesintisiz güç kaynağı pazarının öncü kuruluşu Enel Enerji sponsorluğunda katılan Hakan Kargın-Burçin Korkmaz ikilisi, Mitsubishi Lancer EVO7 ile ilk yarışta mükemmel bir performans sergileyerek, ralliyi Genel Klasman Üçüncüsü olarak tamamlamıştı. Ekibin, bu yarıştaki hedefi, aynı başarıyı bir kez daha tekrarlamak ve podyumda kupayı almak.

Hakan Kargın, 2. yarış öncesi şampiyonayı şu sözlerle değerlendirirdi; “İstanbul Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağında gerçekleştirdiğimiz başarıyı ikinci ayakta da tekrarlamak istiyoruz. Tempomuzu biraz daha arttırmak ve yine podyumda yeralmak istiyoruz. Bu kez bir üst basamakta olmak, bizi fazlasıyla mutlu edecektir.”

Burçin Korkmaz’sa; “İlk yarışı hedeflediğimiz gibi bitirdik, ikinci yarışta hava koşulları ve kompetisyon biraz daha sertleşecek düşüncesindeyiz. Umarım güzel ve bizim yine podyumda olduğumuz bir yarış olur.” şeklinde konuştu.

2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul Ralli Şampiyonasının üçüncü yarışı 25-26 Aralık tarihlerinde koşulacak.

Yarışla ilgili bilgi ve detaylı sonuçlara www.isok.org.tr den ulaşabilir, tüm gelişmeleri www.ralliturk.net adresinden takip edebilirsiniz.

Top