You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Bergnotti Turpak Sponsorluğunda Uçtu

Bergnotti Turpak Sponsorluğunda Uçtu

2010 Türkiye Ralli Şampiyonasında Pegasus Racing’e ait yaşlı ama gururlu Renault 19 16S ile kendilerinden çok daha iddialı rakipleri arasından sıyrılarak Türkiye Sınıf A7 Şampiyonluğuna ulaşan Berkay Şavkay – Can Hergüner ikilisi İstanbul Ralli Şampiyonası’nın son ayağında start aldı.

Turpak Uydu Araç Takip Sistemleri sponsorluğunda yine güncel araçlarla yarışan rakiplerine karşı 6 nesil öncesinden kalma Mitsubishi Lancer Evo III ile start alan ikili bu handikapın yanında araçtaki sorunları da tecrübeleri ve hızları ile geride bırakarak genel klasman beşinciliğine ulaştı.

İkili aynı zamanda Grup H ve Sınıf 12 birinciliklerini de elde etti.

Temel olarak güvenlik, verimlilik, takip ve haberleşme konularında filo yöneticilerine nitelikli ve gerçek zamanlı bilgi sağlamayı amaçlayan taşıt takip sistemleri konusunda hizmet veren Turpak aynı zamanda elektromanyetik yakıt ikmal sistemleri sektöründe de ülkemizin önde gelen şirketlerinden.

Bergnotti lakaplı Berkay Şavkay ve co-pilotu Can Hergüner 2011 sezonunda da Türkiye Şampiyonası’nda yarışarak başarılarını devam ettirmeyi amaçlıyor.

Haber: OZAN EMRE YAZICI

Top