You are here
Home > TURKEY > Tırmanma > 2011 Türkiye Tırmanma Şampiyonası İsabeyli’de Start Alacak

2011 Türkiye Tırmanma Şampiyonası İsabeyli’de Start Alacak

2011 Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın ilk ayağı Ege Otomobil Sporları Kulübü EOSK tarafından 3 Nisan Pazar günü, İsabeyli’de organize edilecek.

2 Nisan Cumartesi günü OTOFEST (Otomobil, Offroad ve Motor Sporları Festivali) kapsamında yapılacak aktivitelerde yarışmaya ayrı bir renk katacak.

İlk kez düzenlenecek olan OTOFEST’de, 7’den 70’e otomobil ve motorsporları aşıkları, tüm gün boyunca sürecek, çeşitli animasyonlar, yarışmalar, araç sergileri, amatör ve profesyonel müzik gösterileri ile unutulmaz bir gün yaşayacak.

Yarışın teknik kontrolü 2 Nisan Cumartesi günü saat 15:00 – 17:00 saatleri arası Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsabeyli Yerleşkesinde gerçekleştirilecek.

6 kilometrelik asfalt parkurda iki çıkış üzerinden yapılacak İsabeyli Şırlan Tırmanma Yarışı’nın antrenmanları 3 Nisan Pazar günü saat 9:30-11:00 arasında yapılacak.

İki çıkış olarak düzenlenen yarışın startı ise aynı gün saat 13:00′da verilecek.

Organizasyon ile ilgili çalışmaları Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız da yakından takip ediyor.

İsabeyli’nin eşsiz doğal güzelliğinde koşulacak, şampiyonanın ilk ayağında yarış otomobillerinin İsabeyli’ye ulaşımı İlçe Taşımacılık tarafından yapılacak.

İstanbul, Kocaeli, Bursa ve Ankara’dan yarışa katılacak sporcuların otomobilleri İlçe’nin TIR’ları ile İsabeyli’ye taşınacak.

Ücretsiz olan bu taşımadan yararlanmak isteyen sporcuların yarışmaya kayıtlarını yaptırarak Ege Otomobil Sporları Kulübüne müracaat etmeleri gerekiyor.

İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim yaptığı açıklamada altıncı kez düzenlenecek Tırmanma Yarışı ve ilk kez düzenlenecek OTOFEST’i izlemek için tüm otomobil tutkunlarını beldeye beklediklerini söyledi.

Top