You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Bodrumlu Genç Pilot Yine Podyumda

Bodrumlu Genç Pilot Yine Podyumda

2011 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 3. ayağı 32. VIA/PORT İstanbul Rallisi’nde Bodrumlu Genç yine podyuma çıktı.Yarışa Bodrum’dan katılan Ali Murat Pekdemir, Erhan Arıkan copilotluğunda start aldığı kariyerinin ikinci rallisinde yine büyük bir başarı elde etti.

2 gün süren uzun ve çekişmeli mücadele sonucu yarışı Sınıf 9 birinciliğiyle tamamlayan Ali Murat Pekdemir, hanesine çok değerli puanlar kazandırarak Sınıf 9’da liderliğini sürdürüyor.

Paşalı Petrol, Pekdemir Yapı Mimarlık, Oto Reis Tamir Bakım Servisi ve Cemre Ergun Photograpy sponsorluğunda yarışan Ali Murat Pekdemir;

“Yarış çok eğlenceliydi. ERC Boğaziçi Rallisi’nden daha çok keyif aldım diyebilirim. 2.gün 2.kısımda yaşanan nötrelizasyon ve aşırı sıcak konstransyonumu kaybetmeme neden oldu ama yine de keyif alarak yarıştım. Bu yarış biraz daha tecrübelendim ve etap zamanlarıma baktığımda hızlanmaya başladığımı gördüm. Etaplara gelince; Oruçoğlu etabının sonlarına doğru çok taş olmasından dolayı zorlandım. Ulupelit gayet güzeldi. Mudarlı hem uzun hem de çok eğlenceliydi, hele zıplama noktasi çok güzeldi. Son Mudarlı etabında seyirci noktasında geç frenden dolayı lastik patlattım ve 2 km’yi patlak lastikle yarışı tamamladım. Herşey çok güzeldi emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, bir dahaki yarışta görüşmek üzere” dedi.

Top