You are here
Home > WORLD > WRC > Rees: “Mücadelemiz Sürecek”

Rees: “Mücadelemiz Sürecek”

Bu hafta başı sponsor sorunları ile sıkıntıya düşen Petter Solberg’in Takım Müdürü Ken Rees, basına yaptığı açıklama ile hiçbir şekilde mücadeleden vazgeçmeyeceklerini duyurdu.

En önemli sponsorlarından birini kaybeden takım, zor denge tutan bütçesinde büyük bir yara almış ve Solberg’in yaptığı açıklama takımın moralsizliğini gözler önüne koymuştu.

Buna karşın Rees, “Evet bu durum bizi üzdü. Fakat bizim Petter Solberg’e takım olarak inancımız tam. Şu an dünyada gerçek anlamda hızlı 4-5 pilot mevcut. Biri de Petter’dir. 2011’de yarış kazanabileceğimiz inancımızdan asla vazgeçmedik. Finlandiya Petter’ın sevdiği yarışlardan. Ayrıca geçen sene Almanya’daki performansımız ortada. En büyük sıkıntımız fabrika pilotları kadar çok test yapma şansımız olmaması ve lojistik sorunlar. Ancak bütçemizin el verdiği kadar yedek parçaya sahibiz. Buna rağmen hala bir çok etap birinciliği kazanabiliyoruz.” dedi.

Petter Solberg’in bütçesinde problemler üzerine Citroen takımı patronu Olivier Quesnel ile bu hata görüşerek kendilerini rahatlatacak bir çözüm yolu bulmaya çalışacağı da kulislerde konuşulan bir başka konu.

Aykut Bilir – RalliTürk Editörü

Top