You are here
Home > TURKEY > Tırmanma > İsabeyli, Tırmanma Yarışına Hazır

İsabeyli, Tırmanma Yarışına Hazır

2012 Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın üçüncü ayağı İsabeyli Tırmanma Yarışı, kısa adı EOSK olan Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından 22 pilotun katılımı ile 27 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek.

İsabeyli-Çobanlar Köyü arasındaki 6 km uzunluğundaki asfalt parkurda iki çıkış üzerinden yapılacak yarışın teknik kontrolü 26 Mayıs Cumartesi günü saat 15:00 – 17:00 saatleri arası İsabeyli´de yapılacak.

Beş farklı kategoride yapılacak İsabeyli Tırmanma Yarışı’nın antrenmanları 27 Mayıs Pazar günü saat 10:00-11:30 arasında yapılacak.

Yarışın startı ise aynı gün saat 13:30 ve 15:30 olmak üzere 2 çıkış olarak verilecek.

Şampiyonanın üçüncü yarışı öncesi, Ahmet Salih Kandemir, Kadir Murat Altıntaş, Alkan Erden, Cenk Ocakoğlu ve Cem Acar kategorilerinde lider durumda bulunuyor.

İsabeyli Tırmanma Yarışı’nda, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Aydın’dan toplam 22 yarışmacı mücadele edecek.

Ulusal Şampiyonanın yanı sıra Ege Kupası´na da iki katsayı üzerinden puan verecek, İsabeyli Tırmanma Yarışı beldenin eşsiz doğal güzelliğinde koşulacak.

İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim yaptığı açıklamada bu yıl beldede yedinci kez bir Türkiye Tırmanma Şampiyonası ayağı düzenlemenin sevincini yaşadığını tüm yarış severleri beldeye beklediklerini kaydetti.

27 Mayıs Pazar günü İsabeyli´deki Opet Benzin İstasyonu’ndan hareket edecek otobüsler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsabeyli Yerleşkesi’ne de uğrayarak izleyicileri ücretsiz olarak parkura taşıyacak.

Otobüsler saat 11:00’den itibaren 20´şer dakika aralıklarla start saatine kadar yarış parkuruna servis yapacak.

ULUSAL KAYIT LİSTESİ

MAHALLİ KAYIT LİSTESİ

Top