You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Eskişehir Büyük Organizasyona Hazır

Eskişehir Büyük Organizasyona Hazır

1990’lı yılların sonuna kadar devam eden Balkan Ralli Şampiyonası, yıllar sonra yeniden 04-05 Mayıs’ta Eskişehir’de organize edilecek olan Battalgazi Rallisi’yle başlıyor. 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı, Eskişehir Ticaret Odası veEspark sponsorluğunda; Tepebaşı Belediyesi, Power FM, Banaz Otomotiv, Dedepark Hotel, Oscar Party Club, Motto ve Mantotherm katkıları ile düzenlenen organizasyon, Balkan Ralli Şampiyonası haricinde, Türkiye Ralli Şampiyonası, Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ve TOSFED Ralli Kupası’na puan verecek.

Eskisehir Battalgazi Rallisi 2013Rallinin startı, 4 Mayıs Cumartesi günü 17:30′da Espark AVM’den verilecek. Cumartesi sadece sembolik startın gerçekleştirileceği organizasyonun ralli merkezi olarak Dedepark Hotel kullanılacak. Dedepark Hotel arka otoparkı da, geçtiğimiz yıl olduğu gibi servis alanı olarak kullanılacak.

Sezonun en yüksek katılımlı rallisi olması beklenen yarışta, ekipler Pazar sabahı saat 08:00’den itibaren Espark, KYK ve Banazetaplarını 3’er kez geçerek toplamda 99 km. özel etap kat edecekler. TOSFED Ralli Kupası katılımcıları ise 3 özel etabı 2 kez geçecekler.

Yarışın finiş seramonisi ve ödül töreni de 5 Mayıs Pazar günü 17:30′da yine Espark AVM önünde olacak.

Organizasyon hakkında detaylar için www.esok.org.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Top