You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > EGE RALLİSİ’NDE GERİ SAYIM SÜRÜYOR

EGE RALLİSİ’NDE GERİ SAYIM SÜRÜYOR

Bu yıl 28. kez düzenlenen Ege Rallisi’nin ana sponsoru olan NG Kütahya Seramik, yarışın düzenleneceği İzmir’deki bölge müdürlüğünde bir basın toplantısı düzenledi. Organizasyonla ilgili bilgilerin verildiği toplantıya; aynı zamanda rallide start alacak bir pilot olan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Ford Türkiye pilotu Yağız Avcı, Ford Türkiye Takım Direktörü Serdar Bostancı, BC Vision Motorsport Takım Direktörü ve pilotu Burak Çukurova ile rallinin yardımcı sponsoru Ramada Encore Hotel Genel Müdürü Güner Güney katıldı.

Yarışın ana sponsoru NG Kütahya Seramik’in Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, böyle bir etkinliğin sponsoru olmaktan gurur duyduklarını ve çok keyifli organizasyon olmasını umut ettiğini söyledi.

Yarışın önemli katılımcıları Yağız Avcı ve Burak Çukurova da, rallide zafere uzanmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

13 Temmuz 2018 Cuma akşamı saat 19:00’da Çeşme Belediyesi önünden verilecek sembolik startla başlayacak olan rallinin ilk gününde, saat 20:30’da Çeşme Marina çevresinde belirlenen 1,94 km. uzunluğundaki NG Kütahya Seramik Seyirci Özel Etabı geçilecek. Start listesine göre tersten dizilerek başlayacak bu etaba, halkın yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Rallinin ikinci günü, 14 Temmuz 2018 Cumartesi Fuar İzmir’den saat 13:00′ da başlayacak. 10,90 km. uzunluğundaki Efemçukuruve 10,30 km. uzunluğundaki Gödence etaplarının geçilmesinin ardından 16.00’dan itibaren servis alanına ulaşarak günü noktalayacaklar.

15 Temmuz 2018 Pazar sabahı 08:30’da başlayacak olan 3. ve son ayakta ise, Ahmet Burkay anısına koşulacak Kavakdere, Selim Teoman anısında koşulacak Seferihisar ve İbrahim Talda anısına koşulacak olan Gödence etapları ikişer kez geçilecek. Ekipler zorlu mücadeleyi, saat 18.00’den itibaren Fuar İzmir‘deki finiş podyumunda sonlandıracaklar.

Top