You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Furkan Atik, Ragnotti’yle Hitit’te

Furkan Atik, Ragnotti’yle Hitit’te

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın son ayağı olan 38. Hitit Rallisi, 19–20 Kasım 2011 tarihlerinde Antalya Kemer’de organize edilecek.

Sezonun son yarışında NeoMotorspor’un genç yüzü  Furkan Atik yeni aracı Renault Clio Ragnotti ve co-pilot’u eski pilot Haldun Atik ile; erkekadamiz.biz, bee cafe, bee danışmanlık, Panel Grafik ve Cemre Ergun Photography desteğiyle start alacaklar.

36.Yeşil Bursa Rallisi’nde babasının ve kendisinin işlerinin yoğunluğundan dolayı yarışa hazırlık yapamayan Furkan Atik, Yeşil Bursa Rallisi’nde seyirci olarak izlediğini belirtti.

Atik; “38.Hitit Rallisi’nde yanımda tecrübeli bir co-pilot olan babam Halduın Atik ile beraber start alacağız. Hedefimiz kazasız bir şekilde finishe gelebilmek. Sezonun son yarışı olan Hitit Rallisi beni diğer yarışlardan daha fazla heyecanlandırıyor. Sebebi etapların bazılarının Dünya Ralli Şampiyonası’nda geçilmiş olması. Seyirci etabıda oldukça heyecanlı ve çekişmeli olacağını düşünüyorum.Umarım keyifli ve güzel bir yarış olur.Şimdiden tüm ekiplere başarılar diliyorum.” dedi.

HABER : Cemre Ergun

Top